Seisotko oman onnesi tiellä?

Äiti ikävä kyllä oli jo stressaantunut työpäivän jälkeen ja nyt hän näkee, kuinka Sirpa kantaa mutaa sisään kengissään ja sotkee paikat tullessaan… Ei enää lisää sotkua tähän päivään äiti ajattelee ja vastaa intopiukeana hyppivälle Sirpalle… … More Seisotko oman onnesi tiellä?

How to Know If You Limit Yourself and How to Solve It?

Think 6-year-old Sally who has been playing on the yard with a ball for an hour and now runs back in with muddy shoes and bouncing the ball with dirty hands, so excited to tell mom the trick that she just learned with the ball! She is gonna be so proud of me! Mommy mommy mommy look what I just did! Mommy unfortunately was already a little stressed coming back from work and now Sally is dirty and spreading the mud all over the house… No more mess she thinks and responds…” … More How to Know If You Limit Yourself and How to Solve It?

3 Mistakes Athletes Make

Are you consuming more time on thinking how good you can be or how bad you were? Are you spending more time on comparing yourself to others and feeling down because of comparison or can you see others’ success as something empowering to you? Are you using your time trying to find the connection between your mind and body or are you treating your body more or less like a tool to get what you want? … More 3 Mistakes Athletes Make

Persoonallisuus urheilussa – voittamisen halu

Kilpailullisuus tai kilpailuhenkisyys ei vaadi äänekästä olemusta. Voit olla hiljaa kilpailuhenkinen. Jotkut ajattelevat, että jos et ole äänekäs ja haasta muita ääneen, et olisi kilpailuhenkinen. Et olisi ns. kilpailija, “competitor”. Minä sanon, että hevon p****t. Teot puhuvat äänekkäämmin kuin sanat. … More Persoonallisuus urheilussa – voittamisen halu

Ekstrovertit urheilussa – johtaja vai pelle?

Joinakin päivinä taas pintaan nousi pieni uho, ”en mä jaksa koko aikaa tsempata, viittisitkö vaikka jeesata, alkaa pikku hiljaa korpeamaan tämä vastuu, kun oon ihan loppu”. Mutta en minä ainakaan koskaan löytänyt sanoja, en löytänyt mitään, joka olisi oikeuttanut minut sanomaan, että ”olen väsynyt tsemppaamaan kaikkia, kun mun pitäisi keskittyä tsemppaamaan itseäni eniten just nyt”. … More Ekstrovertit urheilussa – johtaja vai pelle?

Onko introvertti alakynnessä urheilussa?

Hei oletko sinä se introvertti urheilija, joka tuntee, että sun pitäisi olla äänekkäämpi tai sosiaalisempi urheilun maailmassa? Et vaan viihdy metelissä? Pidätkö ujoutta ja introverttiyttä samana asiana? Tiesitkö, että extovertitkin voi olla ujoja? Kaivaudutaanpa persoonallisuuteen urheilussa ja tänään etenkin introvertteihin. (Ensi viikolla vuorot vaihtuu ihan ku lavatansseissa konsanaan!) Lavatanssien ohjelmana tänään on introvertin määrittelemistä parin … More Onko introvertti alakynnessä urheilussa?